dilluns, 29 de febrer de 2016

CAOL 2016 - TIRADA ANIVERSARI 2016

Per: Jaume Montull Rué

28 DE FEBRER DE 2016

Com cada any en el CAOL, Club Arquers Olivella, celebrem el nostre aniversari com a club de tir amb arc en el qual reunim als nostres socis per a fer una tirada social de germanor. El Club fou fundat un 4 de desembre de 1993 i en aquesta edició, uns dies més tard de la data assenyalada, el Club celebrava el compliment dels seus primers 22 anys de vida.

En aquesta edició la modalitat de tirada escollida fou un Round “doble 70” consistent en tirar a diana tots els participants en una primera ronda de classificació. Una vegada acabada els quatre primers classificats de cada categoria (Instintiu, Longbow, Nu, Recorbat i Compost) es jugaran el torneig en eliminatòries consistents en semifinals i finals.

Tot i la pluja del dia anterior que deixà el camp de tir ben mullat i amb algun toll d'aigua el matí es presentà sec, parcialment assolellat i amb una mica d'aire sense ser important. Una bona notícia doncs ens esperàvem el pitjor i el cert es que el temps va respectar totalment la jornada.

Així doncs sobre les 09:00 hores del matí obrirem les instal·lacions del Club per a rebre als nostres socis participants en la tirada. Poc a poc, entre esmorzars i cafès, anaren muntant els seus arcs i començaren a fer els primers escalfaments i tirada de fletxes.

Una vegada fets els emparellaments començà la competició. Poc a poc van anant passant les diferents rondes fins arribar a tenir els quatre millors de cada modalitat que a la fi s'acabarien enfrontant per a determinar al guanyador del torneig de cada categoria.

De manera habitual en aquesta data de celebració de l'aniversari del Club es va procedir seguidament a atorgar els premis als guanyadors de les lligues socials de l'any anterior que foren sobre les modalitats de recorregut de bosc i "round" 900. Primerament es donaren els "pins" de puntuació en el "round" 900 que destaquen als arquers segons els punts aconseguits en les tirades per a continuació fer entrega dels trofeus de campions de "round" 900 i posteriorment de la modalitat de recorregut de bosc.

I com que no hi ha celebració sense àpat ni beguda finalitzarem la jornada amb un pica-pica de germanor que va ser molt de l'agrat dels nostres socis als qui desitgem un nou any d'èxits


Més fotos de la tirada a:
Cap comentari:

Publica un comentari