dilluns, 29 de febrer de 2016

CAOL 2016 - FIRA ENTITATS OLIVELLA 2016

Per: Jaume Montull Rué

27 DE FEBRER DE 2016

En un nou apropament de la nostra entitat per a donar a conèixer i promocionar mes l'esport del tir amb arc a tothom, el Club Arquers Olivella va participar en la Fira d'Entitats d'Olivella que es va celebrar els dies 27 i 28 de febrer a l'entrada de la urbanització de Mas Milà.

La Fira es va situar sota una gran carpa que ocupava tota la zona d'aparcament que hi ha a l'entrada de la urbanització i al seu interior hi havia altres carpes més petites a mode d'estands, on a sota de cadascuna es trobaven totes des entitats de la vila representades.

L'interior de la gran carpa es completava amb una gran escenari i una barra de bar al costat del mateix i una zona de cuina i lavabos a l'exterior.

Entre tots els estands que hi havia vam trobar ven aviat el que havíem d'ocupar i que ens representava, tal i com deia en el cartell situat a la part superior del mateix. Vam guarnir l'estand amb dianes, de paper i volumètriques, i diferents tipus d'arcs al fons. A les parets vam penjar diverses fotos d'arquers tirant amb arc i damunt de la taula vam posar els cartells de les últimes tirades fetes al Club juntament amb tríptics informatius i una pantalla de tv que anava projectant, sense parar, més fotos sobre el tir amb arc.

Degut a la intensa pluja el muntatge va ser intermitent doncs la llum anava marxant i ens deixava quasi a les fosques en curts períodes de temps degut a l'aigua que queia fora. Quant tot estigué arreglat i a punt la Fira es va desenvolupar amb tota normalitat. Les autoritats municipals van fer la presentació de l'esdeveniment i en els estands començà l'activitat divulgadora de les seves activitats. Música i ball a l'escenari van amenitzar també la jornada que va concloure amb una festa amb música i ball dels 80ª i 90ª per a la participació i divertiment del públic assistent.Més fotos d'aquest esdeveniment a:Cap comentari:

Publica un comentari