dimecres, 30 de gener de 2013

CAOL - CLUB ARQUERS OLIVELLA

Per: Jaume Montull Rué

arquersolivella
Des de fa ja un mes ens hem fet socis del Club Arquers Olivella, un club de tir amb arc que esta situat molt prop de Vilafranca ja que el tenim a uns escassos 15 km. de distancia, un luxe en temps i economia si considerem els viatges que hem fet habitualment a altres camps de tir.


El camp de tir està situat al Carrer de l'Arc de Sant Martí s/n, Urbanització "Les Colines-Est" - Olivella. Arribar-hi es molt fàcil doncs esta molt bé indicat i esta permanentment obert per els seus socis tots els dies de la setmana, un altre gran encert, doncs si tens una estona en qualsevol moment sempre pots anar al camp i tirar unes quantes fletxes.


La seva massa social esta composada per mes de 100 socis i hem de dir que fins al moment s'han comportat amb nosaltres excel·lentment, es veu el bon rotllo que hi ha entre ells que saben transmetre als nouvinguts com nosaltres.


El camp es immillorable doncs disposa de un camp de tir amb dianes de diferents distàncies situades a sobre d'una catifa de gespa ben cuidada i regada habitualment. Al voltant de tot el camp hi ha un petit bosc i en el seu interior s'hi troba el recorregut de bosc, recentment estrenat, que dona tota la volta al camp de tir.


 Es un recorregut en distància curt, però molt maco, que et permet repetir-lo una vegada l'has finalitzat ja que no fatiga tant com d'altres recorreguts que quan acabes de fer-los no et queden ganes de repetir per que estas ben cansat.


 Completen les instal·lacions el parking per a deixar-hi amb total seguretat el vehicle i una caseta per a guardar-hi material on hi pots portar els teus refrigeris doncs disposa de nevera per a refredar les teves begudes.

Cap comentari:

Publica un comentari