dilluns, 21 de desembre de 2015

CAOL 2015 - JORNADA DE PORTES OBERTES

Per: Jaume Montull Rué
19 - 20 DE DESEMBRE 2015

Dins dels nostres projectes de fomentar el tir amb arc entre el públic en general hem fet aquest fi de setmana unes jornades de portes obertes al Club Arquers Olivella on hem posat a l'abast de tothom que volgués provar el tir amb arc les nostres instal·lacions, el nostre material i els nostres instructors.

De bon matí vam preparar tot el material necessari per aquesta activitat, vam muntar els arcs i vam preparar les fletxes necessàries per a l'activitat prevista.

El Club estigué obert tot el matí del dissabte i del diumenge amb una

excel·lent climatologia per ser uns dies tant propers al Nadal doncs encara que el cel estigué tapat la temperatura va ser força bona per a poder practicar el tir amb arc cosa que va ajudar a que la gent s'apropés al camp de tir.

Molta gent es va apropar al camp de tir a conèixer i a gaudir d'aquesta iniciativa esportiva doncs per a molts d'ells es un esport força desconegut. A part de gent que venia de manera individual, moltes van ser les families que van venir juntes, el matrimoni amb un fill, amb dos, amb tres, etc i això fa caliu, veure gaudir per igual a tota una família sencera del mateix esport, sense haver de tenir en compte la edat ni el sexe.

I com a al·licient i gracies a l'Ajuntament d'Olivella que sempre ens té molt presents van posar els mitjans necessaris per que hi hagués durant tots els díes xocolata calenta per a tothom que anava força bé per a anar recuperant forces durant la jornada.


Més fotos d'aquestes jornades:Cap comentari:

Publica un comentari