dilluns, 11 de gener de 2016

CAOL 2016 - TRES CONTRA 3 (10-01-2016)

Per: Jaume Montull Rué
10 DE GENER DE 2016

Una de les tirades fixes que tenim en el club es la tirada per equips recentment anomenada "TRES contra 3" que es una tirada anual que solem fer en el mes de novembre. Donat que en el mes de novembre, entre altres activitats que vam fer, va recaure en nosaltres l'organització de la primera tirada de Lliga Catalana de Bosc 2016 que, també per circumstàncies especials, va recaure a finals de novembre de 2015 motivant el canvi de dates de la tirada per equips.

Per tant aquest passat diumenge dia 10 de gener a les 8:00 del matí el pàrquing i els voltants del club estaven ja atapeïts de vehicles i d'arquers que mentre es saludaven entre ells, anaven preparant els seus arcs i material per el torneig o s'anaven despertant a base de xocolata calenta i cafès dins la nostra caseta.

Mentrestant els membres del club anaven posant els parapets i les dianes per la competició. Aquest tipus de torneig consisteix en l'enfrontament de tots els grups entre sí sent el guanyador del mateix el grup que més punts a obtingut sent la puntuació de 1 si guanya a un grup i 0 si perd contra un grup. Cada grup consta de tres arquers i la distància de tir a diana es de 18 metres.

Amb tot i tothom ja apunt i una vegada arribats també els més mandrosos i tardans es va procedir a fer diverses tandes d'entrenament i escalfament per anar afinant la punteria, agafant consciencia, sensacions i distància del que anava a ser la tirada purament competitiva.


Entre els grups participants d'aquesta edició d'enguany, recordem que el nom dels grups es escollit lliurement per els seus membres, hi figuraven noms com: Los Tri Force, The Arrows, Spin 3, Rompe Flechas, Los Mosqueteros de Olivella, Los Berniflowers, Stress, ARCOFLIS, Elfos d'Olivella, Quicena Troopers, Desorganitzats, Despistats i els Sense Nom.

La competició va ser força interessant i disputada donada la qualitat i el bon nivell dels arquers integrants de cada grup amés que divertida i amb molt bon ambient per part de tothom. Com es normal en tot torneig, la victòria va recaure en el millor grup que val a dir va restar invicte sense perdre cap enfrontament.

Per finalitzar la jornada es va procedir a l'entrega de premis als guanyadors del torneig i com ja és natural es feu per a tots els participants un pica-pica de germanor per continuar i afermar encara més el bon ambient que reina sempre entre els integrants d'aquest esport del tir amb arc.


Més fotos de la tirada a:Cap comentari:

Publica un comentari