dimecres, 8 de maig de 2019

70è CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AIRE LLIURE - SANT ANDREU DE LA BARCA (04-05-2019)

4 DE MAIG DE 2019

El dissabte 4 de maig va tenir lloc a les instal·lacions del Club Tir amb Arc de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) el 70è Campionat de Catalunya de Tir amb Arc d'Aire Lliure d'arc Tradicional i Nu.
Aquest torneig ha comptat amb una nombrosa participació d'arquers de les diferents modalitats i categories dels quals dos arquers son residents a Vilafranca del Penedès i que una vegada més van obtenir bons resultats.
Els arquers del Club Arquers d'Olivella al 70è Campionat de Catalunya. Eix

En la categoria d’arc instintiu sènior femení Maria Elisa Montserrat Batet ha obtingut la medalla de plata i en la categoria d’arc longbow sènior masculí en Jaume Montull Rué ha obtingut la medalla de bronze, en perdre primerament per molt poc l'accés a la lluita per l'or, i aconseguint la medalla en la lluita pel tercer i quart lloc.


Tots dos esportistes formen part del Club Arquers d'Olivella que per en aquest campionat ha desplaçat a sis participants més. En la modalitat d'arc instintiu sènior masculí en Jordi Almirall Paüls, de Sitges, ha obtingut el vuitè lloc i en Josep Raris Crespo, de Vilanova, l'onzena posició. En la modalitat d'arc nu sènior femení la Raquel Redondo Garcés, de l'Arboç, ha obtingut la quarta posició i en la modalitat d'arc nu sènior masculí l'Alex Cabello Vidal, també de l'Arboç, ha obtingut la quarta posició i en la modalitat d'arc nu sènior veterà en Félix Sánchez Torres la cinquena posició.


Més fotos de l'esdeveniment a:

Cap comentari:

Publica un comentari