dimarts, 29 de gener de 2019

52è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SALA 2019 - TORREFARRERA (27-01-2019)

27 DE GENER DE 2019

Diumenge 27 de gener va tenir lloc a les instal·lacions del Club Tir amb Arc de Torrefarrera (Lleida) el 52è Campionat de Catalunya de Tir amb Arc en Sala.

Aquest torneig ha comptat amb la participació d'uns 150 arquers de diferents modalitats i categories dels quals una petita representació de dos arquers residents a Vilafranca del Penedès que van fer un molt bon paper obtenint bons resultats.

En la categoria d’arc longbow sènior masculí en Jaume Montull Rué ha obtingut la medalla de bronze i Maria Elisa Montserrat Batet en la categoria d’arc instintiu sènior femení ha obtingut una molt meritòria quarta posició en caure eliminada en una molt disputada lluita pel bronze.


Segons Jaume Montull "Després d'algunes edicions anteriors amb bones classificacions fa molta il·lusió obtenir-ne una, ni que sigui de bronze, per ser la primera en aquesta competició i qui sap si serà la primera d'altres que poden venir en un futur. El cas es que ha estat tot un orgull i un plaer compartir el podi amb aquests dos grans campions, Enrique Flores Delgado, medalla d'or i nou rècord de puntuació de la competició i en Juli Amat Bertrán, medalla de plata i tota una institució en el món del tir amb arc. Felicitats companys i com dic ha estat un plaer competir de nou amb vosaltres".

Tots dos esportistes formen part del Club Arquers d'Olivella que per en aquest campionat torneig ha desplaçat a sis participants que s'han endut a casa, a part dels ja mencionats, una medalla de plata en la categoria d’arc instintiu sènior femení a càrrec de la sitgetana Cristina Sansa Codina i per part de la ollivellenca Cristina Calahorro Zafra una medalla de bronze. En la categoria d’arc instintiu sènior masculí en Jordi Almirall Paüls, de Sitges, ha obtingut la medalla de bronze i en la mateixa categoria en Jaime Cuevas Torres d'Olivella ha obtingut una meritòria dècima posició.

A tot això també s'han de sumar les dues medalles d'or del Campionat de Catalunya en Sala per cadets i menors aconseguides per Aaron Cuevas Calahorro en la modalitat d'arc instintiu infantil i per Isaac Cuevas Calahorro en la modalitat d'arc instintiu aleví, que demostren el bon nivell d'aquest esport en les nostres contrades malgrat el poc recolzament i difusió que té el tir amb arc a la comarca.Més fotos de l'esdeveniment a:
Cap comentari:

Publica un comentari