dimarts, 28 de juliol de 2015

CAOL 2015 - III OPEN BOSC 3D FESTA MAJOR OLIVELLA

Per: Jaume Montull Rué
26 DE JULIOL DE 2015

Un anys més, i ja son tres, els que el Club Arquers Olivella organitzà una tirada Open 3D de Festa Major. En aquesta tercera edició que es va celebrar el 26 de juliol

Com es ja normal en el nostre Open 3D de bosc les modalitats admeses son les següents: longbow o arc recte, recorbat o tradicional, nu, olímpic i Compost. Les categories van ser les de menors de 14 anys i sènior homes i dones.

El torneig començava a les 08.00 hores amb l'arribada i concentració dels arquers participants que disposaven encara d'una hora per a fer l'escalfament i prova de fletxes. Així doncs a les 09:00 i una vegada confeccionades les patrulles, va començar la competició.

En la primera ronda constà d'un recorregut normal de Bosc 3D de 24 dianes volumètriques on es tiren dues fletxes a distàncies homologades a cada diana.i en la segona ronda es tirava una sola fletxa a distàncies inventades. Enmig d'una i altra ronda s'obsequià amb un esmorzar als participants per anar agafant noves forces per a fer la següent ronda.

Desprès de la tirada, es va fer un dinar de germanor amb tots els participants al Restaurant Cal Joanet de Vilafranca del Penedès on a posteriori els regidors de l'Ajuntament d' Olivella ens van dirifir unes paraules a tots els arquers.

Seguidament es va realitzar l'entrega de la primera edició del premi "Noms propis del tir amb arc" (que podeu veure en una altra entrada d'aquest bloc) per a continuar amb els trofeus als guanyadors del torneig de totes les categories i modalitats.

Posteriorment es va fer el sorteig dels regals que els nostres patrocinadors van oferir molt amablement com a promoció del nostre torneig.

Donem gracies al nostre col·laborador l'Ajuntament d'Olivella i als patrocinadors de l'esdeveniment com: Arqueria Menchón, Dianes Escandell, Quinzarco, Archery City, Brave Archery i Restaurant Cal Joanet.

Gracies a tots !!!


Mes fotos de la jornada a:Cap comentari:

Publica un comentari