dimecres, 29 de juliol de 2015

CAOL 2015 - I NOMS PROPIS DEL TIR AMB ARC: JOSEP MENCHÓN DELGADO

Per: Jaume Montull Rué
26 DE JULIOL DE 2015

En les més de dues dècades de vida del nostre club sempre ha existit la preocupació pel foment i desenvolupament de l'arquería entre els seus socis i simpatitzants. Vam començar en el seu dia amb un simple espai de terra on posar dianes i practicar el tir amb arc. Posteriorment ens vam traslladar a les actuals instal·lacions on hem seguit creixent amb un camp de tir més gran i la incorporació fa un parell d'anys del recorregut de bosc en el qual ja s'han celebrat diverses tirades de la lliga catalana entre altres competicions.

I no ens parem aquí ja que volem seguir creixent doncs volem millorar de nou les instal·lacions i adquirir material nou per fer noves tirades i campionats per a fer del nostre Club, el nostre camp i Olivella un lloc de referència en el tir amb arc.

Però tants anys i tant esforç dedicats per aconseguir les nostres metes ens va fer pensar que, igual que nosaltres, hi ha persones, clubs i entitats que també pas a pas han contribuït al creixement i desenvolupament d'aquest esport i és per reconèixer aquest esforç que hem creat els premis anuals "NOMS PROPIS DEL TIR AMB ARC" on reconèixer i valorar tot aquest esforç i dedicació.

Emmarcat dins d'una nova edició de l'Open 3D de bosc Festa Major de Olivella que vam celebrar aquesta primera cerimònia de lliurament del premi en el que vam presentar al primer guanyador del mateix que no és altre que en Josep Menchón Delgado.

Parlar d'ell és parlar d'arc i fletxes ja que el nostre homenatjat no solament és aficionat al tir amb arc si no que també ha creat la seva empresa al voltant d'això. Nascut el 1964, casat i pare d'una nena de 9 anys i propietari de la Arqueria Menchón.

Molts el coneixeu, altres tenim la sort de considerar-lo amic i, sens dubte, el culpable de que a les nòmines de molts arquers hi hagi un apartat invisible que posa Arqueria Menchón al qual destinem una part del nostre sou.
El seu currículum és impressionant tant com a persona com arquer i comerciant.

L'acte fou força emotiu doncs li feu entrega del guardó la seva pròpia filla.
Cap comentari:

Publica un comentari