dimarts, 6 de març de 2012

TIRADA IFAA-BOWHUNTER DOSRIUS

Per: Jaume Montull Rué
- 04 MARÇ 2012 -

Ara fa unes setmanes que ens vam fer arquers de la IFAA (International Field Archery Asociation) deixant les llicencies anteriors de la RFETA (Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc) que durant uns quants anys havíem mantingut.

De igual manera també em donat d'alta la nostra associació ARCOFLIS com a club d'arqueria pertanyent a la IFAA.

I per a celebrar-ho i conèixer una mica més aquest nou món vam participar aquest diumenge en una tirada de la Lliga Catalana Bowhunter IFAA que es celebrà en el camp de tir amb arc del CAD (Club d'Arquers Dosrius) de Dosrius.

 

Així que una vegada fetes les inscripcions i integrats en una patrulla començàvem el recorregut de bosc. La nostra patrulla comptava amb cinc membres. Una vegada fetes les presentacions i sortejat l'ordre de tirada iniciàvem la nostra participació


Tres dels integrants de la patrulla tiraven amb arc recorbat mentre que nosaltres o feiem amb longbows, fet que ens situava en modalitats diferents. La competició constava de 28 dianes volumètriques de diferents mides a distancies i nivells talment diferents situades a manera de circuit dintre del bosc 


L'escenari era perfecte, un bosc verd i prou atapeït que conservava en els seus arbres la rosada del matí. La temperatura freda del matí va anant tornant-se en calor mentre avançava el dia arribant a una temperatura de ni fred ni calor, ideal per a la practica d'aquest esport.
Entre bromes, acudits i petits desafiaments sobre la punteria vam anar passant de diana en diana anotant a cada una la puntuació obtinguda per cada arquer que una vegada comprovades i certificades s'entreguen a l'organització per a determinar el guanyador.


El recorregut va estar molt bé, vam triar quasi quatre hores en acabar-lo i molt cansats. En una cosa sí vam comentar tots es la gran distancia a que es posen les dianes a la IFAA quan tots estem acostumats a mides més petites com es tira en la RFETA.


 Una vegada acabat el recorregut i entregades les puntuacions ens varem fer la última foto de la patrulla i ens vam disposar a degustar un aperitiu que com a cloenda ens va posar l'organització.Més fotos de la tirada a:


Cap comentari:

Publica un comentari