diumenge, 8 de gener de 2012

CAN CUGULS GENER 2012: LA PRIMERA TIRADA DE L'ANY

Per: Jaume Montull Rué
- 7 DE GENER DE 2012 -

Desprès d'endrapar, endrapar i beure en aquestes, com cada any, festes tan senyalades com Nadal, Sant Esteve, Fi d'Any, Reis, i alguna cel.lebració més no oficial, per fi ens hem tret el mono de tirar amb arc i fet el primer recorregut de bosc 3D del 2012.L'escenari escollit per a fer la tirada a estat el recorregut de bosc de Can Cuguls, un recorregut relativament nou doncs porta poc temps funcionant, casi dos anys. Però la seva joventut no el fa desmerèixer de res.
Situat prop de La Llacuna a la comarca de l'Anoia el camp disposa de dos circuits, un de recorregut de camp i l'altre de bosc 3D. També disposa de zona d'entrenament i per a completar també hi ha bar i restaurant.Com a protagonistes o en aquest cas tiradors vam ser la meva dona Elisa i jo. Al principi de la tirada es notava el temps d'inactivitat i els excessos d'aquestes dates nadalenques tot just passades. Això es notava amb la quantitat de fletxes que no arribaven a fer blanc en les primeres dianes.Però al anar avançant el circuit va millorar i molt. Com anar amb bicicleta diuen que mai s'oblida, ràpidament vam tornar a sentir i adquirir de nou les sensacions pròpies de un arquer, a recuperar la postura, millorar en la deixada i a calcular bé les distancies cosa que va millorar la punteria fent que comencessin a impactar les fletxes en les dianes treien molt bones puntuacions.A nivell personal va ser una gran sorpresa per a mi quan vaig comprovar que per fi podia tornar a anclar el meu arc longbow de 55 lliures de potencia cosa que no feia en més de dos anys degut a una típica lesió pròpia d'arquers i que ara sembla que ja o aconsegueixo. Per a estar content.De puntuacions no en parlarem, es massa aviat i queda encara molt camí per a recuperar tot el temps perdut i tornar a un nivell òptim com el que tenia fa uns anys. L'important era divertir-nos i vaja si o vam fer.

I així amb l'esperança de evitar lesions i començant bé l'any arquer els nostres millor desitjos de bones fletxes a tots.


Més fotos de ls jornada a:

Cap comentari:

Publica un comentari