dimecres, 31 de maig de 2017

2on TORNEIG ARC TRADICIONAL - SERRA DE LLAERS 2017

21 DE MAIG DE 2017

Després de l'èxit de la primera edició aquest passat diumenge es va celebrar el 2on Open Arc Tradicional, i com que ja vam ser presents en la primera, en aquesta segona no hi podíem faltar. Ens va tocar matinar de nou per estar a les 07:30 esmorzant de nou al restaurant de la Serra de Llaers, a uns 140 km. de casa nostra.

Però aquesta vegada no hi anàvem sols, doncs com a club hi anàvem quatre participants i com a amics érem set doncs tres companys del Club de Tir amb Arc de Quicena, al costat de Huesca, van venir amb nosaltres i també hi van participar.

Una vegada esmorzats, i ben esmorzats, començarem a muntar els nostres arcs i a preparar les nostres fletxes per la jornada esportiva, esperant amb impaciència l'inici de la competició que començà  quan tothom estigué llest, fetes les patrulles i repartides en les dianes corresponents

La modalitat d'aquesta edició tornava a ser la de recorregut de bosc, amb un total de 30 dianes repartides en un circuit, 15 de les quals eren de 2D i les altres 15 eren 3D.

La tirada, en el nostre cas, tot i que es notava força el calor que va regnar durant tot el dia, va anar molt bé. La patrulla que ens va tocar fou extraordinària i molt ben avinguda com quasi totes les patrulles que ens toquen en totes les competicions, gent molt maca.

Quan va acabar la tirada i tothom hagué acabar el recorregut es va procedir a un piscolabis per a recuperar forces i refrigerar l'organisme de les estones de calor sofertes durant la competició.

Mentrestant els organitzadors anaven revisant les puntuacions obtingudes per a dirimir els guanyadors de les diverses categories i modalitats del torneig i preparaven els trofeus que s'anaven a atorgar

També es van repartir uns regals com a recordatori en forma de bossa que es penja per a portar objectes que fou obsequiada individualment a cada participant.

En aquesta edició també hi hagué bons resultats per el CAOL (Club Arqiers Olivella) doncs les classificacions atorgaren el següent als seus representants:

Arc Tradicional Femení (Fletxa de Carboni)
1era. Classificada - Maria Elisa Montserrat Batet

Arc Històric Masculí
1er. Classificat - Jaume Montull Rué
3er. Classificat - Javier David Ameigeiras Parga

 

Va completar el pòdium, en segona posició el nostre company de Huesca, Ramón Marco Bonasa. Cal destacar també el bon paper que feren en Manuel Ramos Romero del CAOL i Maria Elena Sanz Magaña i en José Javier Causape Ballestín de Quicena.


Una vegada acabada l'entrega de premis es va arribar al sorteig de material de tir amb arc i altres regals oferits per els patrocinadors de la tirada. Aquest any també varem tenir sort, en la persona del Javi Ameigeiras a qui li va tocar un arc. Com a comentari dir que dues vegades que l'hem tret a competir fora de casa, aquest company i amic, li ha tocat un arc en sorteig, dos de dos. Quina sort que té el noi, enhorabona company.

També destacar el gest de Josep Menchón, organitzador de la tirada, que tingué un detall en forma d'obsequi vers els nostres companys de Huesca per agrair-los la seva participació en el torneig venint de tant lluny que fou respos per tots amb un fort aplaudiment.

Poc quedava ja que acomiadar-nos dels arquers i els organitzadors de la tirada, desmuntar els nostres arcs, guardar les nostres fletxes i material, dinar plegats amb els companys de Huesca per acomiadar-nos d'ells uns moments després dient-los un fins, muntar ens els nostres vehicles i tornar a casa, cansats però satisfets de la jornada viscuda i esperant una nova edició del Open.Més fotos de la tirada a:Cap comentari:

Publica un comentari