dimarts, 30 de desembre de 2014

CAOL 2014 - I OPEN DELS INNOCENTS (28-12-2014)

Per: Jaume Montull Rué
28 DE DESEMBRE DE 2014

Ens agrada massa el tir amb arc, gaudim dallò més amb un arc i una fletxa i no podem estar massa temps lluny del bosc. Tant es així que se'ns fa massa llarg el període "de vacances" de Nadal, dies i dies de àpats contundents, molta família, crits i soroll de la canalla i excés de neules i torrons.

Per tot això, per donar-nos un breu respir, ni que sigui per un dia, hem creat l'Open dels Innocents, una tirada situada enmig de les festes nadalenques per a trovar-nos de nou en bosc per afer el que més ens agrada, tirar amb arc.

En aquesta primera edició fou molt notable la presencia d'arquers que es van donar cita a les nostres instal·lacions d'Olivella, cosa que ens va fer pensar en l'encertada idea que havíem tingut en crear aquest Open que tindrà la seva continuació cada any.

L'Open va consistir en un recorregut de bosc 3D al que seguí una segona prova "l'Innocentada" que li dona nom a aquest torneig nadalenc

Per a fer-lo més atractiu el vam dotar de importants premis als guanyadors i vam crear una sorpresa final "l'Innocentada" que en aquesta consistia en una tirada al pou amb premi al guanyador d'un pernil i que en la següent edició ja pensarem en una nova "Innocentada" i nous premis


Veure més fotos de la tirada a:


Cap comentari:

Publica un comentari