dimarts, 23 d’abril de 2013

II TORNEIG CIUTAT DEL COMPROMÍS DE CASPE

Per: Jaume Momtull Rué
- 21 DE MAIG DE 2013 -

Aquest passat diumenge es va celebrar a Caspe el II Torneig Ciutat del Compromís de tir amb arc amb la modalitat de Recorregut de bosc 3D.

El torneig l'organitzava el club Orome A.D. de Caspe, un club de tir amb arc fundat l'any 2006 que compta amb una trentena de membres.

En el torneig hi participaren arquers de varies comunitats, sobretot de Aragó doncs els hi queia, com qui diu, a casa.

Per part nostra hi assistirem la meva dona i jo que vam participar en la modalitat de longbow representant a ARCOFLIS com a club català

Després de matinar i fer uns quants kilòmetres en cotxe arribarem de bon matí al punt de trobada, una cafeteria a Caspe on hi vam trobar el gruix d'arquers participants. Vam saludar als companys aragonesos que feia temps que no veiem i vam conèixer nous companys.

Seguidament tots junts i fent una bona caravana de cotxes ens dirigirem al recorregut de bosc que tenien preparat. Al arribar allí trobarem una casa que ens esperava amb cafès i pastes per esmorzar abans de començar la tirada.

Ben esmorzats vam muntar els arcs i preparar les nostres fletxes. Mentre férem uns tirs d'entrenament ens assignaren les patrulles i no gaire més tard començava la competició.

El recorregut estava força bé, situat entre camps de oliveres i uns turons plens de roques que feien molt interessants les tirades. En alguns tirs les dianes estaven situades entre les herbes que talment semblaven feres amagades a punt de saltar.

Amb un mati preciós i sense cap núvol que entorpís la tirada vam acabar el primer dels dos recorreguts, moment que aprofitarem de nou per a fer un encís, menjar alguna cosa, beure i agafar noves forces.

Per a fer-ho l'organització havia fet uns entrepans per a tots i diverses begudes fredes que entraren força bé mentre descansàvem uns instants recuperant energies comentant, entre bromes, les primeres anècdotes de la jornada.

Després del merescut descans vam tornar a la competició per a fer el segon recorregut que va transcórrer sense cap incidència remarcable i una vegada finalitzat tornarem a la casa per a dinar.

Abans de dinar hi hagué l'entrega de trofeus als guanyadors en les diferents modalitats. Seguidament dinarem i es donà per a finalitzat el torneig tornant de nou a casa, contents i satisfets doncs l'organització va estar impecable, sempre atenta a qualsevol cosa i el bon ambient que regna en com sempre


En les categories en les que participàrem, longbow masculí i longbow femení, aquest fou el resultat:

- Longbow Masculí - Jaume Montull - Club ARCOFLIS - Guanyador
- Longbow Femení - Elisa Montserrat - Club ARCOFLIS - GuanyadoraUn èxit total el que va obtindre ARCOFLIS i per extensió el Club Arquers Olivella del que també som membres. Una victòria que volem fer extensiva a tots els socis de ambdós clubsAviat posarem més fotos de la tirada


Cap comentari:

Publica un comentari